Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de natuur.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons werk! Hieronder kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, ontvang je regelmatig bijzondere filmpjes en profiteer je als eerste van onze aanbiedingen.

Onder de nieuwe aanmelders verloten we de nieuwe DVD van Planet Earth II. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met hieronder genoemde actievoorwaarden.

Je gegevens
Het Wereld Natuur Fonds legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dat aan ons laten weten via Antwoordnummer 7040, 3700 TA Zeist of via info@wwf.nl.
De voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Meld je aan voor de e-mailnieuwsbrief en maak kans op de DVD Planet Earth II’, hierna te noemen: ‘actie’, die wordt georganiseerd door Stichting het Wereld Natuur Fonds-Nederland gevestigd te Zeist, hierna te noemen ‘WNF’.
Algemeen
WNF organiseert deze actie. Door het achterlaten van je gegevens op www.wnf.nl/nieuwsbrief
maak je kans op de DVD Planet Earth II.
1.   De actie loopt van
1 december 2017 tot 1 maart 2018.
2. Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan deze actievoorwaarden.
Hoe werkt deze actie?
1.   Bij het achterlaten van je gegevens op de pagina www.wnf.nl/nieuwsbrief
maak je kans op de DVD Planet Earth II.
2.   Uit alle deelnemers wordt
2 winnaars getrokken.
3.   De trekking vindt plaats op
5 maart 2018.
4.   Winnaars krijgen via e-mail bericht.
Wijzigingen/beëindiging actie
WNF behoudt zich het recht voor de actie voortijdig te beëindigen danwel te verlengen. WNF kan daarnaast op elk tijdstip deze voorwaarden herzien. De aanpassingen op de voorwaarden zijn dan met onmiddellijke ingang van toepassing.