Panda kauwt op bamboestok, met logo van de Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij steunt het Wereld Natuur Fonds sinds 1993

De Nationale Postcode Loterij draagt het Wereld Natuur Fonds een warm hart toe. Het natuurbeschermingswerk van WNF is volgens de loterij van onschatbare waarde voor het behoud van planten en dieren over de gehele wereld.

WNF is de Postcode Loterij en alle deelnemers enorm dankbaar voor hun bijdrage, want daarmee hebben we wereldwijd veel projecten kunnen realiseren. Jouw steun - ook via je lot van de Nationale Postcode Loterij - is onmisbaar. Bedankt!

Postcode Lottery Green Challenge 2018: winnaar is The Great Bubble Barrier uit Amsterdam

Vanaf donderdag 1 maart konden groene startups van over de hele wereld zich weer aanmelden voor de Postcode Lottery Green Challenge. De competitie is uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijkse duurzaamheidswedstrijden ter wereld.

In totaal is er 1 miljoen euro beschikbaar voor de vijf beste inzendingen, waarvan 500.000 euro voor de winnaar! In september is The Great Bubble Barrier van Nederlandse Anne Marieke Eveleens uit Amsterdam tot winnaar uitgeroepen.

Met deze internationale wedstrijd helpt de Postcode Loterij startups van over de hele wereld hun CO2-reducerende innovaties op de markt te brengen.

Meer over de Postcode Loterij

Groep giraffen bij zonsondergang in Afrika

Nieuws van de Postcode Loterij

Tijdens het Goed Geld Gala heeft WWF weer een prachtig bedrag in ontvangst mogen nemen Lees meer
Geweldig nieuws vanuit de YouTube-serie De Kluis: het WWF-team heeft gewonnen! Dankzij Ruben Fernhout (MC The Party Squad),... Lees meer
Na een onzekere toekomst voor natuurpark Peperpot gaat het nu weer de goede kant op! Er is een nieuw bestuur dat activiteiten... Lees meer

Advertentie NPL Panda magazine mei 2016