Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij steunt het Wereld Natuur Fonds sinds 1993.

NATIONALE POSTCODE LOTERIJ EN WNF

De Nationale Postcode Loterij draagt het Wereld Natuur Fonds een warm hart toe. Het natuurbeschermingswerk van WNF is volgens de loterij van onschatbare waarde voor het behoud van planten en dieren over de gehele wereld.

WNF is de Postcode Loterij en alle deelnemers enorm dankbaar voor hun bijdrage, want daarmee hebben we wereldwijd veel projecten kunnen realiseren. Jouw steun - ook via de Nationale Postcode Loterij - is onmisbaar. Bedankt!

Meer over Postcode Loterij

Groene zeeschildpad zwemt in het Great Barrier Reef, Australië

Nieuws van de Postcodeloterij

Green Challenge

31 maart 2015 - De Postcode Lottery Green Challenge maakt zich op voor alweer de 9e editie. Veelbelovende startende ondernemers met groene businessplannen kunnen zich opgeven voor de grootste jaarlijkse internationale wedstrijd op het gebied van duurzame innovatie. Volg de challenge op www.greenchallenge.info.

Droomfonds Haringvliet

26 januari 2015 - Een coalitie van 6 organisaties ontving op het Goed Geld Gala eind januari 13,5 miljoen euro uit het Droomfonds van de Nationale Postcode Loterij om hun droom te realiseren: het afgesloten Haringvliet weer tot leven wekken. Pal onder Rotterdam ontwikkelen zij op de grens van rivier en zee een uniek natuurgebied en toeristische trekpleister waar iconische dieren als de zeearend, steur, bruinvis en witsnuitdolfijn zich kunnen vestigen.