Radisson Blu Palace Hotel zamelde geld in voor WWF

Manager van Radisson Blu Palace Hotel overhandigt een cheque van 1000 euro aan de panda.

Op woensdagmiddag 29 augustus 2018 heeft André Aaij (General Manager van het Radisson Blu Palace Hotel) een cheque ter waarde van €1000,- overhandigd aan het regionale Meer- en Bollenstreekteam van het Wereld Natuur Fonds. Dit bedrag is verzameld door een zomeractie waarbij de hotelgast de mogelijkheid had om een WWF-knuffeltje aan te schaffen bij de receptie. Bovendien maakte de gast dan ook kans op een gratis overnachting door middel van een social media-actie.

Knuffeltjes

“Normaliter geven wij onze jonge hotelgasten een nijlpaardknuffeltje mee als cadeau,” aldus André Aaij. “Deze zomer zijn wij een initiatief gestart, om naast de nijlpaardjes, ook knuffeltjes van het Wereld Natuur Fonds te verkopen voor €7,50 per stuk. Hiervan ging 100 procent van de opbrengst naar het goede doel. De actie werd erg positief ontvangen door zowel onze hotelgasten als collega’s en de opbrengst heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij hechten veel waarde aan duurzaam ondernemen en geloven dat de ondersteuning van goede doelen hier een belangrijk onderdeel van is.”

Vrijwilligers Meer- en Bollenstreek

De cheque werd uitgereikt aan WWF-vrijwilligers Roel en Pia Opbroek: “Wij zijn dankbaar voor het leuke afsluitende moment van een succesvolle samenwerking, die we vast nog gaan voortzetten! De bedreigde natuur is blij en wij hopen dat andere bedrijven een voorbeeld nemen aan dit initiatief.”