Verzin een naam voor dit eiland

Bij Middelharnis, middenin het Haringvliet, creëert WWF een uniek vogel- en viseiland. Want als de Haringvlietsluizen vanaf september 2018 regelmatig op een kier gaan, ontstaat er nog niet meteen getijdewerking (eb en vloed) met zandbanken, die vogels en vissen zo hard nodig hebben.

Op en rond de nieuw aangelegde zandbank kunnen vissen paaien en opgroeien en vinden trekvogels volop gelegenheid om te broeden en eten te zoeken. Zo’n prachtig eiland verdient natuurlijk een prachtige naam. Bedenk jij die?

Laat de door jou verzonnen naam achter en maak kans op een uitnodiging voor de opening van het eiland in oktober 2018 én eeuwige roem!

Jouw gegevens
max. 200 karakters

Persoonlijke gegevens:

Ik wil de volgende nieuwsbrieven ontvangen:
De voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Maak kans op een uitnodiging voor de opening van het eiland’, hierna te noemen: ‘actie’, die wordt georganiseerd door Stichting het Wereld Natuur Fonds-Nederland gevestigd te Zeist, hierna te noemen ‘WWF’.

WWF organiseert deze actie. Door het achterlaten van je gegevens op www.wwf.nl/eiland maak je kans op uitnodiging voor de opening van het eiland.
1.   De actie loopt van 5 juni 2018 tot 1 september 2018.
2.   Deelname aan de actie is mogelijk vanaf 10 jaar (onder 16, vraag je ouders het formulier in te vullen).
3.   Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan deze actievoorwaarden.

Hoe werkt deze actie?
1.   Bij het achterlaten van je gegevens op de pagina op www.wwf.nl/eiland maak je kans op een uitnodiging voor de opening van het eiland
3.   De trekking vindt plaats op 10 september 2018.
4.   Winnaars krijgen via e-mail bericht.
Wijzigingen/beëindiging actie
WWF behoudt zich het recht voor de actie voortijdig te beëindigen dan wel te verlengen. WWF kan daarnaast op elk tijdstip deze voorwaarden herzien. De aanpassingen op de voorwaarden zijn dan met onmiddellijke ingang van toepassing.
WWF stelt alleen de winnaar persoonlijk op de hoogte van de uitslag van de winactie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Het Wereld Natuur Fonds legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We houden je eenmalig op de hoogte over deze actie, tenzij je hebt aangegeven (één van) onze nieuwsbrieven te willen ontvangen. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je altijd je voorkeuren doorgeven of afmelden.
Wil je meer weten over WWF en jouw gegevens? Lees meer in onze privacy policy. Je kunt ons ook gratis bellen (0800-1962) of mailen (info@wwf.nl).

Droomfonds Haringvliet

Het nieuwe eiland maakt onderdeel uit van het Droomfondsproject Haringvliet. In dit project werken zes natuurorganisaties met steun van de Nationale Postcode Loterij aan een ambiteus natuurherstelplan en recreatieve impuls voor het Haringvliet.
De bouw van het nieuwe eiland wordt mogelijk gemaakt met steun van Provincie Zuid-Holland via de Landschapstafel Haringvliet.