De aarde vanuit de ruimte

Sluit je aan bij het actieteam van WWF

Wij mensen leggen steeds meer druk op de aarde. Dieren sterven uit, bossen worden gekapt en het klimaat verandert. Je zou soms bijna vergeten dat de mens onderdeel is van de natuur. Maar gelukkig zijn we ook onderdeel van de oplossing! Je kunt elke dag iets doen of gewoon af en toe, wat jij wilt. Het belangrijkste is dat alle beetjes helpen en dat deze beetjes samen heel veel waard zijn.

Overtuigd? Sluit je dan aan bij ons! Het Wereld Natuur Fonds inspireert je met mooie groene verhalen, geeft je duurzame tips over hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen en roept je op als jouw stem of actie nodig is. Zo kunnen we samen écht het verschil maken: bekijk hieronder welke resultaten we al behaald hebben dankzij de steun van miljoenen natuurliefhebbers over de hele wereld.

Je gegevens

Het Wereld Natuur Fonds legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten.  In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je altijd je voorkeuren doorgeven.

Wil je meer weten over WWF en jouw gegevens? Lees meer in onze privacy policy. Je kunt ons ook gratis bellen (0800-1962) of mailen (info@wwf.nl).Draag je steentje bij

WWF zet zich wereldwijd in voor de bescherming van dieren en de natuur. Bekijk hier hoe je ons natuurbeschermingswerk kunt helpen en ondersteunen.

DOE MEE

Walvishaai zwemt tussen vissen en eet bijna plastic

Our Planet: het boek

Verdiep je in het verhaal van onze planeet en ontdek hoe we het tij kunnen keren. Je ziet de kwetsbare schoonheid van de oceanen, jungles en woestijnen.

BEKIJK EN BESTEL

Veel koningspinguïns, kleine en volwassenen

Word jeugdlid

De jongeren van vandaag hebben de toekomst in handen. Als WWF-ranger leer je veel over de natuur, en hoe je zelf een rol kan spelen in natuurbescherming.

Help mee

Vier rennende wildebeests

Een gezamenlijk signaal tijdens Earth Hour

Miljoenen mensen over de hele wereld deden op 30 maart een uur lang het licht uit. Met deze grote beweging laten we zien dat de natuur en het klimaat onze blijvende aandacht verdienen en dat we een positief verschil kunnen maken.Een wereldwijde vuist tegen wildlife crime

Jonge actievoerders van het Wereld Natuur Fonds (WWF) hebben maar liefst 225.537 handtekeningen tegen wildlife crime aangeboden aan de Vietnamese ambassade in Den Haag. Dit gebeurde een dag voor de start van een belangrijke top over illegale handel in bedreigde soorten in Hanoi.

Overweldigende steun voor werelderfgoed-gebieden

Doordat bijna anderhalf miljoen mensen hun stem lieten horen, hebben we deze werelderfgoed-gebieden veilig kunnen stellen.

Pledge voor een happy holiday

Bijna 25.000 ondertekenaars spraken zich uit tegen wildlife crime. Hiermee lieten ze een breed publiek weten dat je heel goed vakantie kunt vieren zonder bij te dragen aan stroperij of illegale handel in bedreigde dierensoorten.Heb je een vraag? Bel ons!

0800-1962 (gratis)

Op werkdagen

tussen 09:00 en 17:00 uur