De aarde vanuit de ruimte

Samen kunnen we werken aan een prachtige wereld vól natuur!

Word donateur en help zo mee de natuur structureel te beschermen. Natuur waar we niet zonder kunnen. Het is aan ons om hier samen goed voor te zorgen!Met jouw bijdrage kunnen we onder andere:

 

  • Stroperij en illegale handel tegen gaan om bedreigde diersoorten te beschermen
  • Druk uitoefenen op overheden om beschermde natuurgebieden beter te bewaken
  • Zeegebieden beschermen en duurzame visserij stimulerenKop van een Sumatraanse neushoorn, in de provincie Lampung, Indonesië

afbeelding

 

"Ik vind dat wij als mensen te weinig om onze leefomgeving en alle soorten die daarin leven geven. Er ligt een te grote focus op het persoonlijke gewin en de natuur en al haar bewoners lijden daar flink onder. Ik zou graag zien dat daar verandering in komt. Daarnaast ben ik gewoon een fan van alle soorten natuur en wildlife en vind ik dat wij als mensen met zijn alle zorgvuldiger mee om moeten gaan." - WWF donateur Jeroen

afbeelding

Wat gebeurt er als ik op 'Bevestigen' klik?

  • Je ontvangt direct een mailtje ter bevestiging van de donatie
  • Je krijgt een welkomstbrief thuisgestuurd ter bevestiging
  • Drie keer per jaar ontvang je het magazine Be One With Nature
  • Je donatie wordt maandelijks afgeschreven van het opgegeven rekeningnummer
  • Maandelijks ontvang je inspirerende verhalen, duurzame tips en een kijkje in het veld van WWF

Be One with Nature

Ons magazine is recentelijk vernieuwd. Als WWF-donateur ontvang je drie keer per jaar dit prachtige magazine, vol inspirerende verhalen, groene tips en schitterende foto's.


Word donateur

Wil jij donateur worden en samen met ons de natuur beschermen? De donatie wordt maandelijks automatisch afgeschreven van de door jou opgegeven rekening. Dankjewel!

Step 1
In hoofdletters, zonder spaties.

Het Wereld Natuur Fonds legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten.  In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je altijd je voorkeuren doorgeven.

Wil je meer weten over WWF en jouw gegevens? Lees meer in onze privacy policy. Je kunt ons ook gratis bellen (0800-1962) of mailen (info@wwf.nl).


Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan het Wereld Natuur Fonds (Driebergseweg 10, 3708JB te Zeist, Nederland, incassant ID: NL60WNF411775880000) voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden).

Kom in actie

Wil je zelf meer doen om de natuur te beschermen? Sluit je aan bij ons actieteam en laat jouw stem horen! Samen kunnen we het verschil maken.

SLUIT JE AAN

Mensen met kaars bij Earth Hour 2019

Our Planet: het boek

Verdiep je in het verhaal van onze planeet en ontdek hoe we het tij kunnen keren. Je ziet de kwetsbare schoonheid van de oceanen, jungles en woestijnen.

BEKIJK EN BESTEL

Veel koningspinguïns, kleine en volwassenen

Duurzame webshop

Wil je niet meedoen aan de wegwerpmaatschappij maar wil je wel af en toe iets leuks kopen? Neem een kijkje in onze duurzame webshop. Alle beestjes helpen!

NAAR DE SHOP

Plastic flessen in schuim op het strand
Heb je een vraag? Bel ons!

0800-1962 (gratis)

Op werkdagen

tussen 09:00 en 17:00 uur