Twee meisjes in tijgerpak met duimen omhoog gaan actievoeren voor de tijger

WWF-Rangers: leren over wilde dieren en natuur

WWF-Rangers is hét jeugdprogramma voor kinderen en jongeren die meer willen weten over natuur, wilde dieren en duurzaamheid. Met avontuurlijke binnen- én buitenactiviteiten, onze magazines, website en apps leren ze het hele jaar door over de schitterende natuur wereldwijd. En hoe we daar op een duurzame manier mee om kunnen gaan.

Voor ieder wat wil(d)s

Wat voorheen de WNF-Bamboeclub, de WNF-Rangerclub en WNF-LifeGuard was, heet nu voor iedereen WWF-Rangers. Uiteraard houden we rekening met de leeftijdsfase van je (klein)kind, dus er is voor ieder wat wil(d)s. Ook voor enthousiaste volwassenen die mee willen doen. Als je je (klein)kind WWF-Ranger maakt geef je hem of haar niet alleen leerzame natuurervaringen. Jullie helpen ook de natuur wereldwijd te beschermen en te herstellen!

Gorilla-jong met moeder in Rwanda

WWF-Ranger 3 - 6 jaar

Je ontvangt voor € 3,95 per maand 4 keer per jaar het magazine Ranger Junior, een leuk welkomstcadeau en gratis toegang of korting bij ruim 40 dierentuinen en attractieparken.

Geef WNF-Ranger op

WWF-Ranger 7 - 11 jaar

Voor € 2,50 per maand ontvang je 6 keer per jaar het magazine Ranger Report, een leuk welkomstcadeau en gratis toegang of korting bij dierentuinen en attractieparken.

Geef WNF-Ranger op

WWF-Rangers vanaf 12 jaar

Voor € 2,25 per maand krijg je 4 keer per jaar het magazine Ranger World. Hierin lees je van alles over WWF-projecten en indrukwekkende plekken op aarde. En je krijgt gratis toegang of korting bij dierentuinen en attractieparken.Word WNF-Ranger