SpaceXperience-LIVE

met André Kuipers

Zaterdag 11 november om 11.30 uur, Ziggo Dome Amsterdam


Boek kaarten

Ga mee op ruimtereis

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om als astronaut vanuit de ruimte naar onze prachtige planeet Aarde te kijken? Met behulp van de allernieuwste special effects neemt André Kuipers je tijdens SpaceXperience-LIVE mee op een reis door de ruimte. Een “in the round-show”, met André Kuipers als middelpunt.

Zit op de beste plek!

Speciaal voor iedereen die het WNF een warm hart toedraagt, zijn de beste kaarten gereserveerd. Vanaf de beste plek in de Ziggo Dome ervaar je hoe het voelt om in een raket gelanceerd te worden en zie je een universum vol sterren planeten en vliegende objecten.

We hebben er maar één

Geen enkele planeet is zo bijzonder als onze prachtige blauwe planeet. Vanuit de ruimte kun je dit heel goed zien. Adembenemende landschappen, zoals woestijngebieden, tropische regenwouden, poolgebieden, oceanen.

Maar je kunt ook zien dat de uitgestrekte bossen worden gekapt en poolkappen smelten. Eigenlijk ben jij ook een astronaut, die moet zorgen dat dit niet gebeurt en het de goede kant op gaat met ons mooie ruimteschip: planeet Aarde. Tijdens SpaceXperience-LIVE ervaar je waarom.

Dus stap in!

Een oproep aan alle astronauten van ruimteschip aarde, vanaf vijf jaar: stap in en beleef de ruimtereis die André heeft gemaakt.

BOEK kaarten