SpaceXperience-LIVE

met André Kuipers


Benieuwd naar jouw impact op planeet aarde?

CHECK JOUW VOETAFDRUK!

SpaceXperience | LIVE

Een spektakel zoals niet eerder is vertoond. Met behulp van de allernieuwste special effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende show met André Kuipers in het middelpunt. Op 11 november vond de show plaats en stond de Ziggo Dome op zijn kop!

Binnenkort is de liveregistratie van dit unieke evenement exclusief te bekijken voor supporters van WNF. Hou deze website in de gaten!

Een belangrijke boodschap van André Kuipers

Ja! Ik doe mee! Want alleen samen maken we meer verschil voor onze natuur!

Let op: WNF vraagt je niet om een donatie. Doneren mag uiteraard, maar er zijn nog vele andere manieren waarop je kunt helpen. Na aanmelding ontvang je meer informatie.

1: Je gegevens
Afmelden kan heel gemakkelijk en bij iedere ontvangen nieuwsbrief gedaan worden.
Het Wereld Natuur Fonds legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dat aan ons laten weten via Antwoordnummer 7040, 3700 TA Zeist of via info@wwf.nl.

We hebben er maar één

Geen enkele planeet is zo bijzonder als onze prachtige blauwe planeet. Vanuit de ruimte kun je dit heel goed zien. Adembenemende landschappen, zoals woestijngebieden, tropische regenwouden, poolgebieden, oceanen.

Maar je kunt ook zien dat de uitgestrekte bossen worden gekapt en poolkappen smelten. Eigenlijk ben jij ook een astronaut, die moet zorgen dat dit niet gebeurt en het de goede kant op gaat met ons mooie ruimteschip: planeet Aarde. Tijdens SpaceXperience-LIVE ervaar je waarom.

Wil je meer doen voor de natuur?

Bekijk deze mogelijkheden eens

De familie Collé poseert voor een ijsbeerfoto, Club van 100 2015

Club van 100

Sluit je aan

Marathon van Amsterdam 2017 Team Panda loopt voor de tijger

Word vrijwilliger

Doe mee

Leef Natuurbewust

bekijk onze tips

Wil je meer doen voor de natuur?

Bekijk deze mogelijkheden eens