Panorama van blauwe lucht en palmbomen op de voorgrond in Brazilië

Aanvragen INNO-fonds

Aanvraag en voorwaarden

De subsidieaanvraag kan worden ingediend met behulp van het aanvraagformulier (doc). Lees hiervoor eerst de voorwaarden (pdf). De deadline voor de volgende INNO-ronde is 1 juli 2019.

Je ontvangt 8 weken na de deadline bericht. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Jacklyn Oosthoek via inno@wwf.nl.

Het INNO-fonds is voorstander van transparantie, samenwerking en innovatie binnen de sector. We willen graag inzicht in welke initiatieven wereldwijd worden ondernomen om de natuur en dieren te beschermen. Omdat dat voor jouw eigen project ook belangrijk is, hoort het aanmaken van een pagina op Pifworld.com (een crowdsourcingplatform voor een betere wereld) bij de aanvraag. Daarmee is je organisatie ook online goed vindbaar, zodat je de mogelijkheid hebt om meer bekendheid voor je project te genereren. Het gratis aanmaken van je eigen pagina kan via deze link en neemt 5 minuten in beslag. Als je vragen hebt over PIF World, neem dan contact op via info@pifworld.com of via +31 (0)6 5494 2729.

Vlinders bij Augusto Falls in de Juruena River die door Juruena National Park loopt in Brazilië