Close up van kop van tijger

De aarde als erfgenaam...

Wereld Natuur Fonds in uw testament

Waarom Wereld Natuur Fonds in uw testament?

We hebben één aarde waar al het leven afhankelijk van is. Daarom is natuurbescherming wereldwijd zo belangrijk. De natuur kunt u blijvend beschermen door WNF een plek te geven in uw testament. Een nalatenschap aan WNF is belastingvrij en komt voor 100% ten goede aan bescherming van de natuur.

U kunt WNF opnemen in uw testament onder de tenaamstelling:

Stichting Het Wereld Natuur Fonds-Nederland (KvKnummer: 41177588).

Close up gezicht moeder gorilla, kijkt omhoog

Contact en begeleiding

Voor persoonlijk advies en hulp bij het opstellen van uw testament kunt u contact opnemen met:

Karin Gerritsen

tel: 030-6937309

e-mail: kgerritsen@wwf.nl

CONTACT EN BEGELEIDING

Brochure

Wilt u meer weten over nalaten aan WNF? Vraag dan gratis en vrijblijvend de brochure ‘Onze aarde. Uw nalatenschap. Hun toekomst.’ aan, vol met handige tips. U ontvangt dan ook het handige 'Mijn Erfenisdossier'.

AANVRAGEN BROCHURE

WNF-Ambassadeur Loretta Schrijver:

“Enkele jaren geleden heb ik het berggorilla-project in Virunga National Park bezocht. Het was indrukwekkend en ontroerend om van zo dichtbij mee te maken hoe hard er door het Wereld Natuur Fonds wordt gewerkt aan een toekomst voor de lokale bevolking én de gorilla’s. Daarom heb ik dit project opgenomen in mijn testament.”

Meer persoonlijke verhalen

Testament in 6 stappen

Sommige zaken zijn gewoon te belangrijk om niet te regelen. Het op papier zetten van uw wensen geeft vaak rust en hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn.

LEES VERDER

Nalaten aan een favoriete diersoort?

Wilt u nalaten aan bijvoorbeeld de tijger, de orang-oetan of aan een bepaald natuurgebied, zoals de Amazone? Dat kan natuurlijk.

NALATEN AAN DIER OF GEBIED

Veelgestelde vragen

Moet ik naar de notaris?

Hoe zit het met erfbelasting?

Hoe wordt mijn nalatenschap besteed?

Bekijk alle vragen en antwoorden

WNF al in uw testament?

Heeft u WNF opgenomen in uw testament? We horen het graag! Dan kunnen we u namelijk passend bedanken, op de hoogte houden en uitnodigen voor onze jaarlijkse Voorjaarsbrunch.

LAAT HET ONS WETEN

Voorjaarsbrunch

Elk jaar organiseren we voor degenen die WNF opgenomen hebben in hun testament een heerlijke Voorjaarsbrunch met inspirerende sprekers.

Video en foto's

Afwikkeling testament

Bent u executeur of nabestaande? En heeft u vragen over de afwikkeling? Onze juridische afdeling helpt u graag verder.

AFWIKKELING

logo Nutestament.nl

Regel uw nalatenschap eenvoudig online

Normaal gaat u bij het maken van een testament twee keer naar de notaris. De eerste keer voor het laten opmaken van een concept-testament. De tweede keer voor het tekenen van het uiteindelijke testament. Mocht u behoefte hebben aan advies van de notaris dan is deze manier aan te bevelen. Mocht u echter zeker zijn van uw wensen dan kunt u via een handige module op nutestament.nl zelf een concept opstellen. U hoeft dan alleen nog maar naar de notaris voor het doornemen en tekenen van het uiteindelijke testament. Uiteraard bespaart dit tijd en geld. Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl.